Raad van Advies

U wilt graag inkomenszekerheid voor uw medewerkers. Future proof. Daarom werkt u samen met Aeconsultancy. Want Aeconsultancy houdt de vinger aan de pols, signaleert ontwikkelingen vroegtijdig en introduceert innovatieve producten en diensten.
Dat gaat natuurlijk niet vanzelf, want de wereld van de financiële dienstverlening verandert in adembenemend tempo. Wet- en regelgeving, economische op- en neergang, beleid van de overheid: een scala aan factoren veroorzaakt een aanzienlijke dynamiek. Daarom heeft Aeconsultancy een Raad van Advies geïnstalleerd om de verschillende visies te vernemen en input te krijgen van gezaghebbende personen om onze relaties nog beter van dienst te kunnen zijn.
De raad bestaat uit twee leden die hun sporen verdiend hebben op het gebied van economie, recht, actuariaat en pensioenen. We stellen hen graag aan u voor.

 

Erik Lutjens (Prof. Dr. Erik Lutjens)

Erik Lutjens is hoogleraar Pensioen-recht aan de Vrije Universiteit Amsterdam en directeur van het Expertisecentrum Pensioenrecht. Tevens is hij pensioenadvocaat bij DLA Piper te Amsterdam.

Meer informatie

 

 
 
 

Eduard Ponds (Prof. dr. E.H.M. Ponds)

Eduard Ponds is bijzonder hoogleraar Economie van Collectieve Pensioenen aan de Universiteit van Tilburg.
Naast zijn aanstelling aan de Universiteit van Tilburg is Eduard Ponds ook werkzaam bij APG (Algemene Pensioen Groep). Vanaf 1995 was hij achtereenvolgens
actuaris, senior researcher vermogensbeheer, manager strategie pensioenfonds en thans is hij hoofd onderzoek en innovatie pensioenen.

Meer informatie